Tactisch en
strategisch
asset management

Over QB Management

QB Management is in 2019 opgericht als dochteronderneming van Quan Investors en Boelens de Gruyter.

 

Wij richten ons primair op tactisch en strategisch asset management van commercieel vastgoed. Daarbij zijn wij hands-on en creatief in het leveren van oplossingen die de potentiële waarde van vastgoedobjecten en -projecten optimaal benutten. Met onze multidisciplinaire aanpak streven we naar het maximaal realiseren van de investeringsdoelen van onze opdrachtgevers.

 

Daarnaast zijn wij als asset manager eindverantwoordelijk voor het dagelijks vastgoedbeheer van objecten. Hiervoor selecteert, instrueert en controleert QB Management daartoe gespecialiseerde partners, waarmee wij al jarenlang een intensieve relatie onderhouden.

Onze achtergrond

Als dochteronderneming van een investeringsmanager en een vastgoedontwikkelaar beschikken wij over een brede expertise op het gebied van commercieel vastgoed. Ons zakelijke netwerk in de vastgoedsector is dan ook bijzonder groot, net als onze professionele ervaring die wij als groep meebrengen. Door onze nauwe samenwerking en gecombineerde kennis zijn wij in staat om snel in te spelen op kansen in de markt. Bovendien kunnen wij als geen ander de waarde van vastgoed maximaliseren.

Quan Investors

Quan Investors is een investerings- en vermogensbeheerder. Quan initieert, (co-)investeert en beheert commerciële vastgoedbeleggingen, samen met institutionele of private partners.

Quan is een van de preferred JV partners van Harbert Management Corporation in Nederland.

Boelens de Gruyter

Boelens de Gruyter is een van de snelst groeiende vastgoedontwikkelaars van Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in binnenstedelijke en complexe herontwikkelingen van commercieel vastgoed en woningen. Hierbij staat de gebruiker centraal en ontwikkelen zij de betreffende woon‐ of werkomgeving altijd voor én met de klant.

Onze portfolio

Kantoren en bedrijfsruimten

De portefeuille van kantoren en bedrijfsruimten die QB onder haar management heeft, bestaat uit meer dan 35 objecten met een beleggingswaarde van circa 250 miljoen. Het merendeel van deze objecten betreft kantoorpanden die gelegen zijn in de Randstad. Deze portefeuille bevat veel kansen om waarde toe te voegen door middel van actieve verhuur of het toepassen van creatieve oplossingen.

Retail en horeca

De portefeuille horecapanden waarvoor QB Management namens Heineken het asset management voert, bestaat uit circa 700 panden verdeeld over heel Nederland. QB Management is voor deze portefeuille eindverantwoordelijk voor alle aan- en verhuurtransacties en eventuele aan- en verkopen.

Blijf op de hoogte

Onze klanten

Externe partners

 

Op basis van een langetermijnrelatie werken wij samen met erkende en gerespecteerde vastgoedbeheerders op het gebied van bouw- en onderhoudsmanagement, alsook administratief beheer.

Business is all about relationships, how well you build them determines how well they build your business

– Brad Sugars