Ervaring, expertise
en een proactieve
aanpak

Toegewijde en
betrokken experts

Ons toegewijde team bestaat uit experts met ruime ervaring op het gebied van asset management. Wij hanteren een dynamische en hands-on aanpak, met zowel een creatieve als commerciële insteek, waarmee we het beste uit elk vastgoedobject halen. Bij ons team staat het optimaliseren van de waarde van vastgoed én het realiseren van het hoogste rendement ervan voorop.

 

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en creatieve oplossingen. Bijvoorbeeld door bestaande huurders actief te benaderen, maar ook door nieuwe mogelijkheden te creëren, in samenwerking met lokale of regionale makelaars. Op technisch, juridisch en operationeel niveau neemt ons team het voortouw bij stappen die bijdragen aan een optimale waarde van het vastgoed.

Het QB team

Rutger
Van Eeuwijk
Managing Partner

Nadat Rutger (1980) zijn Master of Business Administration aan de Erasmus had behaald, startte hij zijn carrière bij het respectabele ING Real Estate Investment Fund (nu: CBRE Global Investors) als Asset Manager van het Dutch Office Fund. Hierna was Rutger Head of Leasing bij Unibail-Rodamco Benelux en bekleedde een plek in het Country Management Team. Begin 2019 begon Rutger als managing partner bij QB Management.

T: +31 (0)6 543 71 117
Michelle
Kerkstra
Asset Manager

Michelle (1992) heeft een bachelor degree in facility management en startte haar carrière in 2015 bij CBRE. Daar was zij verantwoordelijk voor zowel de aan- als verhuur van retail vastgoed. Aansluitend werkte zij als vastgoed adviseur in het capital markets team van Supervastgoed Makelaardij.

T: +31 (0)6 570 55 612
Robin
Sigmond
Asset Manager

Robin (1992) behaalde na de Hotelschool zijn bachelor Ondernemerschap & Retail Management. In 2018 startte hij bij CBRE property management en nam deel aan het traineeship. Als commercial manager was hij verantwoordelijk voor verschillende office- en I&L portefeuilles van zowel institutionele beleggers als family-offices. Na een executive programma Asset Management te hebben gevolgd aan de Amsterdam School of Real Estate, begon hij in februari 2023 bij QB Management.

T: +31 (0)6 261 98 691
Pieter
de Graaff
Asset Manager

Pieter (1997) was eerst drie jaar ondernemer in de entertainment en hospitality sector voordat hij in november 2020 bij QB Management begon als stagiair. Volgend jaar begint hij zijn studie business administration aan Nyenrode.

T: +31 (0)6 551 06 261
Ronald
Jansen
Asset Manager

Ronald (1973) studeerde in 2001 af in Vastgoedkunde aan de Avans Hogeschool Tilburg. Hij bekleedde meerdere functies binnen Colliers, A.S. Watson en Klepierre. Ook werkte Ronald bij Lidl als Senior Vastgoedacquisiteur en Ontwikkelaar.

T: +31 (0)6 203 75 423
Boris
Brummelhuis
Partner

Boris (1971) rondde zijn studie notarieel recht in Leiden af in 1997, waarna hij een ruime ervaring opdeed aan de finance, investment en asset management-kant van commercieel vastgoed. Hij begon zijn carrière bij Deutsche Bank, vervolgde die bij Eurohypo en gaf leiding aan CBRE Capital Markets. Voordat hij Quan Investors oprichtte was Boris Managing Director van Chalet Group en later Dutch Managing Partner van Kildare Partners.

T: +31 (0)6 218 92 371
Derek
Hoeffelman
CFO

Derek (1973) studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. In 1993 richtte hij samen met een studiegenoot D&B The Facility Group op, een premium facilitaire dienstverlener die zich richt op de corporate kantorenmarkt en hoogwaardig multi-tenant vastgoed. Naast zijn rol als mede-eigenaar en directielid heeft hij 15 jaar de rol van CFO vervuld. In 2021 is hij gestart als CFO bij QB Management en Boelens de Gruyter.

T: +31 (0)6 542 07 272

Vacatures

Kom jij het QB Management team versterken? Onze vacatures zijn te vinden op onze LinkedIn pagina.

Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je verzamelen. Want alleen kun je niks, met zijn allen kun je alles!

– Johan Cruijff